Ανακατασκευή ιστοσελίδας

Φεβ 4, 2020 | Promotion

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα προαπαιτούμενο, προκειμένου να δημιουργήσετε αναγνωρισιμότητα στην επιχείρησή σας.

Το διαδίκτυο έχει γίνει πλέον το απόλυτο μέσο προκειμένου μία επιχείρηση να βγει από την αφάνεια και να αυξήσει το πελατολόγιό της.

Έχει γίνει αντιληπτό πλέον ότι όλοι ανατρέχουν στο ίντερνετ για το παραμικρό που θα χρειαστούν.

Αυτό μπορεί να αφορά προϊόντα ή και υπηρεσίες.

Πολλοί επιχειρηματίες θεωρούν ότι έχοντας μία ιστοσελίδα έχουν κάνει ήδη το καθήκον τους προς την βιωσιμότητα της επιχείρησης τους και στην καλύτερη περίπτωση την παραμελούν πολλές φορές ξεχνώντας ακόμα και την ύπαρξη της.

Ο χρόνος περνάει και ιστοσελίδα παραμένει ίδια.

Οι τεχνολογίες αλλάζουν και εξελίσσονται και η ιστοσελίδα παραμένει ίδια.

Οι ανταγωνιστές διεισδύουν όλο και περισσότερο στο διαδίκτυο και κατακτούν όλο και περισσότερους πελάτες τους οποίους  χάνετε εσείς.

Μία επιχείρηση που θέλει να παραμείνει ζωντανή,  να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται είναι απαραίτητο να φροντίζει και στην ανάγκη να ανακατασκευάζει την ιστοσελίδα της.

Ένας γρήγορος οδηγός που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις αδυναμίες που έχει ο υπάρχων ιστότοπος  σας έρχεται παρακάτω.

 

Πρώτον.  Η ιστοσελίδα σας δεν είναι responsive design

Responsive design σημαίνει ότι η ιστοσελίδα προσαρμόζει την εμφάνισή της ανάλογα με τη συσκευή από την οποία την βλέπει ο χρήστης.

Αν σκεφτείτε ότι πάνω από το 55% των  αναζητήσεων στο ίντερνετ προέρχονται από κινητές συσκευές, θα καταλάβετε ότι το ποσοστό των  δυνητικών πελατών που χάνονται είναι τεράστιο.

Δεύτερον. Η ιστοσελίδα σας δεν περιέχει επαρκή αριθμό γραπτών κειμένων.

Τα γραπτά κείμενα είναι καθοριστικής σημασίας προκειμένου να κάνετε μάρκετινγκ περιεχομένου η content marketing δεδομένου ότι το Google, προκειμένου να σας  κατατάξει, χρησιμοποιεί μεταξύ των άλλων και το γραπτό περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, αντιλαμβανόμενο τις λέξεις-κλειδιά που εμπεριέχονται στα κείμενά σας και τη συνάφεια που έχουν με το ύφος της ιστοσελίδας σας γενικότερα.

Τρίτον.  ιστοσελίδα σας δεν είναι οικοδομημένη επάνω σε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου cms.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας βοηθά  να ανανεώνετε μόνοι σας και με μεγάλη ευκολία την ιστοσελίδα σας χωρίς την ανάγκη προγραμματιστή.

Τέταρτον.  ιστοσελίδα σας είναι φτιαγμένη με την τεχνολογία flash.

η τεχνολογία flash ήταν  πολύ διαδεδομένη πριν από 5 έως 12 χρόνια και με την οποία μπορούσες να κατασκευάσεις ιστοσελίδες με πολλά κινούμενα στοιχεία και εφέ. Εδώ και τρία περίπου χρόνια το  flash είναι αποδιοπομπαίο. Οι περισσότεροι browsers δεν το εμφανίζουν, με συνέπεια σελίδες που είναι φτιαγμένες με αυτή την τεχνολογία να εμφανίζονται σαν να τους λείπουν κομμάτια. Σε πολλές δε περιπτώσεις δεν εμφανίζονται καθόλου.

Πέμπτον.  η ιστοσελίδα σας δεν είναι επεκτάσιμη.

Ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί παλαιότερα με έναν custom τρόπο,  αν χρειαστεί να γίνουν επεκτάσεις, να προστεθούν νέα στοιχεία, να προστεθούν επιπλέον λειτουργίες, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε στον ίδιο   προγραμματιστή που την κατασκεύασε αν ακόμα είναι ενεργός, διαφορετικά η ιστοσελίδα είναι άχρηστη.

Προφανώς Υπάρχουν και άλλα σημάδια που δείχνουν ότι η ιστοσελίδα σας δεν είναι επαρκής. Αν τα σημάδια γίνονται πάρα πολλά, τότε ήρθε η ώρα της ανακατασκευής.


Επικοινωνήστε μαζί μας στο 693 699 0088 προκειμένου να προγραμματίσουμε κάποια συνάντηση και να εξετάσουμε όλες τις επιλογές προκειμένου να έχετε επιτυχημένη εμφάνιση στο διαδίκτυο.

9 + 11 =

[et_pb_wc_related_products _builder_version=”4.2.2″][/et_pb_wc_related_products]
Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις μας

Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις μας

Εγγραφείτε στην mail list μας για να λαμβάνετε χρήσιμες ενημερώσεις που αφορούν το διαδίκτυο γενικότερα.

Έχετε επιτυχώς εγγραφεί στην mail list μας! Τώρα πρέπει να μεταβείτε στα εισερχόμενα email σας και και να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στα επόμενα λίγα δευτερόλεπτα.