Μήπως είναι καιρός να ξαναδείτε την κατασκευή του eShop που έχετε τόσο καιρό αναβάλει?

Nov 19, 2020 | Promotion

Ένα eShop δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ακόμα κατάστημα ή υποκατάστημα σας με την διαφορά ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες διακινούνται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου.

Όχι μόνον σε περιόδους κλεισίματος καταστημάτων και γενικής καραντίνας σαν αυτή που ζούμε αλλά και υπό κανονικές συνθήκες ένα eShop είναι πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο πωλήσεων για μια επιχείρηση.

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής ή μεσαίας εμπορικής επιχείρησης και έχετε πληγεί από το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων είναι μια ευκαιρία να μην χαθεί η πρόσβασή σας στην αγορά η οποία εξακολουθεί να έχει καταναλωτικές ανάγκες, διαθέτοντας ένα eShop.

Υπάρχει η πεποίθηση στο κοινό, ότι η κατασκευή ενός eShop είναι μια πολύ ακριβή υπόθεση.

Αυτό πλέον δεν ισχύει, ειδικά στην περίπτωση μας.

Μπορούμε να σας δημιουργήσουμε ένα eShop με πολύ χαμηλή τιμή. Τόση που με τα ίδια χρήματα δεν θα αγοράζατε ούτε μια καλή καρέκλα στο φυσικό σας κατάστημα.

Το σύστημα είναι πολύ ευέλικτο, αναπροσαρμόζεται εύκολα, χωρίς πολλές τεχνικές γνώσεις και όσο για την τοποθέτηση των προϊόντων σ΄αυτό, σας στέλνουμε ένα λεπτομερέστατο eBook με εικόνες που σας καθοδηγεί βήμα-βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6936990088

ή συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

12 + 7 =

[et_pb_wc_related_products _builder_version=”4.2.2″][/et_pb_wc_related_products]
Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις μας

Εγγραφείτε στις Ενημερώσεις μας

Εγγραφείτε στην mail list μας για να λαμβάνετε χρήσιμες ενημερώσεις που αφορούν το διαδίκτυο γενικότερα.

Έχετε επιτυχώς εγγραφεί στην mail list μας! Τώρα πρέπει να μεταβείτε στα εισερχόμενα email σας και και να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στα επόμενα λίγα δευτερόλεπτα.